11 augusti 2016
19:00

Junsele/Ramsele

Referat: Bollsta IK - Junsele/Ramsele

0-0 hemma mot Junsele/Ramsele. En första halvlek som inte innehöll ngt ordnar spel från nått av lagen. Mkt felpass och mkt långa bollar , lite variation i spelet och uddlöst.
Vi gör lite byten inför andra och 15-20 minuter in börjar vi skapa göra bra lägen, vi har 4-5 frilägen och med lite mer kyla och lugn i avsluten borde det resulterat i minst ett, två mål. Sett till hela matchen och med tanke på att Junsele kommer fri mot slutet av halvleken så får vi vara nöjda med en poäng även om det är vi som skapar dem flesta och hetaste chanserna i halvleken. Vill passa på att berömma Emily Boyd som gör ett riktigt bra inhopp i sin andra riktiga match. Mkt pigg och en av de bidragande till att vi lyfter oss anfallsmässigt. Mimmi säker och lugn i målet och ger laget en extra trygghet som sista utpost.
Nu laddar vi om med träningar till veckan och borta möte med KB65/Nätra/Sidensjö på torsdagen.